ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ «ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ»

 Όταν τα στρατόπεδα συγκέντρωσης της νέας τάξης πραγμάτων μέσω της συνεχούς αποβλάκωσης και κατανάλωσης, κάνουν τους ανθρώπους «ζόμπι» ώστε να μην βλέπουν το πραγματικό πρόβλημα που διακυβεύεται αλλά πάντα το «περιτύλιγμα»

Γράφει ο ΗοmoMamunius

Το χρυσαφένιο φλουρί του ήλιου αναδυόταν καθώς οι σάλπιγγες ηχούσαν να ξυπνήσουν τους κοιμώμενους που επαναπαυτήκαν στον ξεπεσμό. Καταναλώνουν πριν καταναλωθούν ψυχαγωγούμενοι στο τίποτα. Πνιγηρές αποκαλύψεις, μαγκωμένα στόματα, αήχες λέξεις που ξεψύχησαν.

Όχι δε μιλώ για το παρελθόν, μιλώ για το κοπάδι των μεταλλαγμένων οντοτήτων που δεν έχει χώρο να καρπωθεί γιατί του τον έκαψαν δεν έχει νερό να ξεδιψάσει γιατί μολύνθηκε. Μόνο ο ορίζοντας αχνοφαίνεται, είναι κι αυτός συρματοπλεγμένος, ο καιρός δεν ειν’ καλός για μετανάστευση κομπάζουν οι ειδικοί βάλτε μπροστά τις ηλεκτροφόρες εισόδους των συνόρων, εσείς που ακούτε μείνετε με τις ερειπωμένες αναμνήσεις σας, μ’ αυτό το αίσθημα το μειονοτικό.

Δουλέψτε όμως σκληρά έχουμε ανάγκη τα ταλαιπωρημένα
σας χέρια όχι δε θα τα οπλίσουμε, σ’ άλλους θα στρέφουμε κάθε φορά τα όπλα. Στους γείτονες τους αδελφούς σας που όπως κι εσείς λιμοκτονούν χωρίς σχολεία και γιατρούς δίχως τη γη που αιώνες την κοπιάζετε, κι όλο στείρα μένει κι αν κάρπισε ήταν πρόσκαιρα με το δικό σας αίμα, τον δικό σας ιδρώτα, τα δικά σας χνώτα.

Ως εδώ με τα στρατόπεδα συγκέντρωσης της «νέας τάξης» αποβλακωμένων καταναλωτών σε πρώτη ζήτηση, πέρασαν περνούν και θα περάσουν γενιές. Όμως η ώρα θα σημάνει που θα σπάσουν οι φραγμοί, να κυλήσει το μεγάλο ποτάμι που θα λιώσει το συρματόπλεγμα, τότε που η γή θ’ ανθίσει και θα’ ναι ολάκερη δικιά μας.

Πηγή:Η φωτογραφία είναι από το rwf.gr

One comment

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s