Για το νέο μνημόνιο, τον πόνο, και την Αριστερά CIPRALEX

Όχι δεν είναι αστείο αγαπητοί αναγνώστες το συγκεκριμένο φαρμακευτικό σκεύασμα ενδείκνυται για περιπτώσεις στις οποίες χρειαζόμαστε μεγαλύτερες δόσεις σεροτονίνης λόγω κατάθλιψης η οποία αναστέλλει την λειτουργία της σεροτονίνης.

Γράφει ο ΗomoMamunius

Όπως αναγράφεται και στο βιβλιαράκι οδηγιών που εσωκλείεται στο φαρμακευτικό σκεύασμα το Cipralex ανήκει σε εκείνη την ομάδα αντικαταθλιπτικών που ονομάζονται εκλεκτικοί αναστολείς επαναπρόσληψης σεροτονίνης(SSRIs).Tα φάρμακα αυτά δρούν στο σύστημα σεροτονίνης στον εγκέφαλο, αυξάνοντας τα επίπεδα σεροτονίνης.
Για να το απλοποιήσουμε αν δεν μπορείτε με κανένα τρόπο να αντέξετε το νέο μνημόνιο το κρυφό σχέδιο της ομάδας Μαξίμου ήταν να εφεύρει και να κυκλοφορήσει τάχιστα στην αγορά το συγκεκριμένο αντικαταθλιπτικό δίνοντας αυτή την… κωδική ονομασία ώστε κανείς να μην αντιληφθεί ότι προωθείται απευθείας από το πρωθυπουργικό γραφείο και για του λόγου το αληθές η ονομασία το προσυπογράφει.
Μην αισθάνεστε άσχημα υπάρχουν πολλά και σε πολλές δόσεις. Σύμφωνα με την ηγετική ομάδα Μαξίμου μπορούμε να λαμβάνουμε μέχρι δυο χάπια την ημέρα σε δοσολογία των 5 των 10 των 15 και των 20 mg.
Aυτό είναι λοιπόν το κρυφό σχέδιο για την εφαρμογή του παράλληλου προοδευτικού cipralex-προγράμματος την ίδια στιγμή που ένα ακόμα μνημόνιο θα παραπέμπει στην μελλοντική υλική, κοινωνική και πνευματική μας ανάπτυξη. Δεν θα μπορούσε φυσικά να το επινοήσει ο ακροδεξιός Σαμαράς, η Φώφη του ΠΑΣΟΚ του νεκροτομείου και το πρώην μέλος της ομάδας Κένταυρος Μεϊμαράκης. Για τον Σταύρο Θεοδωράκη θα πρέπει να ρωτήσουμε αυτούς που τον χρηματοδοτούν διότι ο ίδιος δεν έχει ούτε την στοιχειώδη νόηση ώστε να καταλάβει τα μέτρα του νέου μνημονίου. Ποιός μένει λοιπόν εκτός από τον Αλέξη Τσίπρα και την ηγετική ομάδα που κλήθηκε να αναλάβει αυτή την βαριά ευθύνη.
Πως αλλιώς -με το κίνημα να βρίσκεται σε βαθύ λήθαργο- θα μπορούσαμε να αντέξουμε την φορολεηλασία, την περιστολή των εργατικών μας δικαιωμάτων και των ανθρώπινων ελευθεριών τρία ακόμη χρόνια εντός ενός πνιγηρού και ασφυκτικού μνημονίου. Με την γροθιά μας σφιγμένη σύντροφοι, στο ένα χέρι την μολότωφ και στο άλλο το cipralex για να προχωρήσουμε μαζί στο άγνωστο με βάρκα την αντιμνημονιακή ανατροπή..Για τις καλύτερες μέρες που θα έρθουν χωρίς ευρωπαίους αποικιοκράτες και επιτρόπους νταβατζήδες.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s