Oι τρελοί του θεού και η εκδίκηση πρός την Δύση

 

Οι  πρακτικές και οι αντιθέσεις που γεννούσε για χρόνια ο καταστροφικός ιμπεριαλισμός των Ηνωμένων Πολιτειών δεν θα μπορούσαν να μείνουν ατιμώρητες από τις νέες γενιές των Σουνητών φονταμεταλιστών που ονειρεύονται το δικό τους χαλιφάτο ευημερίας το οποίο θα διαδώσει παγκόσμια τον Ισλαμισμό. Έτσι κι αλλιώς το τέρας που γέννησε και χρηματοδοτούν οι Σαουδάραβες με την «ανοχή» της μαμάς Αμερικής κάποτε θα ζητούσε εκδίκηση. Συνεπώς ότι έγινε στο Μπατακλάν ήταν αποτέλεσμα χρόνιων δισεπίλυτων αντιθέσεων.

Γράφει ο ΗοmoMamunius

Όταν οι πανίσχυρες Ηνωμένες πολιτείες το1953 θέλησαν να σπάσουν το κρατικό μονοπώλιο του πετρελαίου  του Ιράκ ώστε να καρπωθούν την λεία και να επιβληθούν στην Μέση Ανατολή χρησιμοποιώντας ως δόλωμα τον Χομεϊνί και τον Σάχη για να εκπληρώσουν τα «απελευθερωτικά» τους σχέδια, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πως οι ως τότε δεσμώτες και δέσμιοι θα αυτομολούσαν διεκδικώντας τον μαύρο χρυσό για τον εαυτό τους. Έπειτα απλά θεωρήθηκαν «εχθροί του λαού» και του όποιου Αμερικανοκίνητου καθεστώτος που προσπαθούσε να ανέλθει στην εξουσία.

Όπως περίπου χρησιμοποίησαν την επιρροή και την στρατιωτική κυριαρχία του Σαντάμ Χουσεϊν την δεκαετία του ’70 ή όπως χρησιμοποίησαν τον Μπίν Λάντεν στην εισβολή στο Αφγανιστάν την δεκαετία του ’80.Μόλις αυτονομήθηκαν αμφότεροι μπήκαν στην μαύρη λίστα από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Κατά το κοινώς λεγόμενο όποιος βγαίνει από το νατοϊκό αμερικάνικο μαντρί τον τρώει ο λύκος.

Δεν θα πρέπει να εκπλήσσει λοιπόν η επέλαση που εξαπολύουν τα τρομοκρατικά τάγματα της Τζιχάντ για όλο και περισσότερο αίμα, πετρέλαιο  και εδαφική κυριαρχία επί της οποίας θα στηθεί μελλοντικά το νέο Ισλάμ, το παγκόσμιο χαλιφάτο στο οποίο πλέον κανείς δεν θα είναι ίσος με τον άλλο όπως ορίζει το Κοράνι αλλά θα στιγματίζονται ως  προδότες και άπιστοι όσοι δεν θα προσκυνούν δουλικά το καθεστώς, του οποίου τα θεμέλια βασίζονται στο μίσος που γεννά η γενοκτονία  των μουσουλμάνων, με το τελευταίο επεισόδιο να παίζεται στο Ιράκ το 2003.

Κάτι που σίγουρα  επίσης δεν πρέπει να ξενίσει όσους απορούν ακόμη για την είσοδο Τζιχαντιστών μέσω των προσφυγικών ροών από την Συρία στην Ευρώπη, η απάντηση βρίσκεται σ’αυτούς που οπλίζουν τα χέρια του Ισλαμικού ελεύθερου συριακού στρατού (της γαλλικής κυβέρνησης περιλαμβανομένης) προετοιμάζοντας μέσω του εσωτερικού ευρωπαϊκού δικτύου που έχουν αναπτύξει ένα ακόμη τυφλό χτύπημα. Ένα χτύπημα απέναντι σε πολίτες που σίγουρα δεν ευθύνονται που δεν γεννήθηκαν μουσουλμάνοι αλλά το μόνο τους μειονέκτημα για τους Τζιχαντιστές είναι ότι τους έλαχε να ζούν υπό την σκέπη της κάθε φορά εχθρικής σταυροφορίας όπως αποκαλούνται οι χώρες που βοηθούν πάντα κατά την άποψη των «τρελών του θεού» στην εξάλειψη του Μουσουλμανισμού.

Αν περιμένει κάποιος  πως κάποτε θα επιτεθούν στα μονοπώλια ή τις νόμιμες εξαρτημένες κυβερνήσεις τους απλά μπορεί να αλλάξει πλευρό και να ονειρευτεί έναν καλύτερο κόσμο.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s