Ένας χρόνος HomoMamunius και το ταξίδι συνεχίζεται…

Το γράψιμο, η έρευνα(σ’όποιο βάθος και έκταση κι αν γίνεται) και η συνέντευξη είναι συναρπαστικά για όποιον τα βιώνει εσωτερικά, κι έστω σαν χομπίστας αγαπά αυτό που κάνει.Αν συνδυάζεται και με την αποδοχή των αναγνωστών, η χαρά είναι διπλή και αξίζει να προσπαθείς γι’αυτό.

Γράφει ο HomoMamunius

Όταν αποφάσισα να ξεκινήσω τούτη εδώ την προσπάθεια μπορούσα ως ενα βαθμό να φανταστώ και την συνέχεια.Βλέπετε η πληροφορία είναι αρκετά προσβάσιμη σε ολοένα περισσότερους αναγνώστες καθημερινά οι οποίοι ποστάρουν(κατά το κοινώς λεγόμενο) ανηλεώς, τα πάντα.Από συνταγές μαγειρικής εως διεθνείς ειδήσεις.

Συνεπώς δεν φιλοδοξούσα να εχω καμία αποκλειστικότητα στην διεκδίκηση των δικών μου αναγνωστών.Αυτό που βασικά ήθελα ήταν να αναμετρηθώ με την είδηση, το σχόλιο, την συνέντευξη ως πρός τον τρόπο που απηχούν και ποικίλουν στον καθένα.

Ως HomoMamunius προσπάθησα (και θα εξακολουθώ να το κάνω) να καταπιαστώ με πιο ειδικού ενδιαφέροντος θέματα, αναδεικνύοντας «κρυμμένες» πτυχές πάντα υπό το προσωπικό μου πρίσμα, γραφή και ύφος.

Όπώς λένε «κριτές είναι μόνο οι αναγνώστες» και νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όσους με διαβάσατε, με παροτρύνατε και αγαπήσατε κάνοντας μέρος μιας μικρής στιγμής της καθημερινότητας σας το HomoMamunius.com.

To ταξίδι θα συνεχιστεί γιατί στο τέλος αυτό αφήνει την πιο γλυκιά γεύση.

*Η φωτογραφία που επιλέχθηκε αφορά μωρό που κλείνει το πρώτο έτος του.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s