Oύτε ο Σοϊμπλε δεν θα υπέγραφε το μνημόνιο, γιατί… είναι πατριώτης!

Ο Γιάννης Βαρουφάκης πέραν των υπολοίπων που λέγονται γι’αυτόν είτε έχουν δόση αλήθειας είτε είναι κακεντρεχή και υπερβολικά, απέδειξε στην χθεσινή συνέντευξη που παραχώρησε στον «μνημονιακό» και «εφοπλιστικό» σκαϊ πως ενα παραθεσμικό ευρωπαϊκό όργανο(Εurogrup) κι ένα παράνομο-θεσμικό (Κομισιόν) καταδυναστεύουν και χειραγωγούν χωρίς αιδώ χώρες, με κυβερνήσεις που απλά υπακούουν, μη έχοντας κάτι καλύτερο να πράξουν. Μια απ’αυτές είναι η Ελλάδα.

Γράφει ο ΗοmoMamunius

O Παύλος Τσίμας ως καλός και υπάκουος εντολοδόχος του Σκαί αναφώνησε ανακουφισμένος μετά το τέλος της συνέντευξης του Γιάννη Βαρουφάκη πως μάλλον μετά απ’ όσα ακούσαμε θα πρέπει να ευχαριστήσουμε όλοι τον Γιάννη Δραγασάκη που διέσωσε την χώρα από την καταστροφή του τυφώνα «Γιάνης»!

Αν είναι δυνατόν δηλαδή, ο άνθρωπος που «βαφτίζει» μαρξιστικούς τους ισοσκελισμένους προϋπολογισμούς, και που εκτός των άλλων έχει συμμετάσχει και στο αλησμόνητο βρώμικο ’89 τώρα να μας κουνά το δάχτυλο ως ενας ακόμη άμεμπτος του πολύπαθου και φαύλου πολιτικού συστήματος.

Χωρίς ποτέ βέβαια να πεί όπως κι άλλοι της διαπραγματευτικής ομάδας, τι πραγματικά συνέβαινε στα περίφημα Εurogroups και τις τηλεδιασκέψεις όπου η χώρα στηνόταν στον τοίχο για εκτέλεση, με όλους τους τεχνοκράτες ευρωπαϊστές να παίζουν τον ρόλο του Αρτέμη Μάτσα υποδεικνύοντας για όλα τα εγκλήματα τον ίδιο δράστη.

Όπως στο περίφημο Eurogroup της Ρίγας κατά την  διάρκεια του οποίου δεν παρευρίσκονταν κανείς ουσιαστικός και καθοριστικός διαπραγματευτής για την πορεία των ευρωπαϊκών πραγμάτων.Μόλις όμως ο σπουδαγμένος χοιροτρόφος Nταϊσελμπλούμ εισήγαγε το θέμα της Ελλάδας, όλοι θυμήθηκαν πως ήρθε η σειρά τους να μπούν. Με πρώτο απ’ όλους τον Τόμσεν που αυξάνει τον τραπεζικό  του λογαριασμό ανάλογα με τις αναγκαίες δημοσιονομικά μεταρρυθμίσεις που φτωχοποιούν και βυθίζουν τις χώρες του Νότου.Όσο πιο φτωχοί είμαστε όλοι ο κ. Τόμσεν με τους μονοπωλιακούς και τις τράπεζες απολαμβάνουν ενα ακόμη ματωμένο γεύμα.

Φυσικά αυτό που κατά την γνώμη μου έπρεπε να σχολιαστεί αλλά κανείς δεν το επιχείρησε είναι η εκπεφρασμένη πλέον άποψη από τα χείλη του Σόϊμπλε πως αν ήταν στην θέση του Γιάννη Βαρουφάκη αποκλείεται να υπέγραφε μια τέτοια συμφωνία διότι είναι..πατρίωτης.

Ακου φίλε μου, ο κ.Σόϊμπλε που όλοι τον είχαν για προδότη. Όλοι εκτός από τους φίλους του στην Siemens, την Deutche Bank, την ΕΚΤ και τους υπόλοιπους ευρω-μονοπωλιακούς καπιταληστρικούς φορείς.

Όσο για το περίφημο εναλλακτικό σχέδιο σε περίπτωση κλεισίματος των τραπεζών, αυτό αφορούσε την δυνατότητα αποπληρωμής οφειλών και υποχρεώσεων των επιχειρήσεων μέσω του taxisnet.Αλήθεια γιατί δεν άφησαν τον τότε Υπουργό να το κάνει…;

Ευρώπη είπατε θέλατε…;

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s