Τώρα και σέξ στην φυλακή βάσει του νέου σωφρονιστικού κώδικα, καλώς όρισες δικαιοσύνη!

Ναι , είναι αλήθεια βάσει του νέου σωφρονιστικού ελληνικού κώδικα που θα εναρμονιστεί με τον ευρωπαϊκό όλοι οι κρατούμενοι στην χώρα του πιο αρχαίου επαγγέλματος, θα μπορούν να πηδάνε και έγκλειστοι. Γιατί είναι κι αυτοί άνθρωποι κι έχουν δικαιώματα! Στην υγειά του Υπουργού!

Του ΗοmoMamunius

Αυτή ναι! είναι μια κίνηση που θυμίζει κυβέρνηση με αριστερά αντανακλαστικά. Σύμφωνα με όσα ορίζει ο νέος εξευρωπαϊσμένος σωφρονιστικός κώδικας θα προβλέπεται ειδικός χώρος συνεύρεσης σε κάθε φυλακή όπου φυσικά κάθε κρατούμενος εκτός από το παραδοσιακό ζυμωτό ψωμί( με την ενσωματωμένη λίμα εντός) θα μπορεί να απολαμβάνει και την συνεύρεση μετά της/του συντρόφου η οποία φυσικά θα τον επισκέπτεται πιο συχνά.

Κι όχι μόνο αυτό, γιατί ο Υπουργός δικαιοσύνης στο νέο σωφρονιστικό κώδικα θα συμπεριλάβει εκτός από το ειδικό δωμάτιο συνεύρεσης για κρατουμένους και συνοδούς, ειδικά διαμορφωμένο χώρο όπου ο εκάστοτε κρατούμενος μακριά από το κελί του θα μπορεί να δέχεται επισκέψεις και των παιδιών του.

Τι άλλο να ζητήσει ένας κρατούμενος την σήμερον σκληρή και έγκλειστη πραγματικότητα της φυλακής. Βέβαια θα πρέπει να αλλάξει τάχιστα το γνωστό σλόγκαν της φυλακής τα σίδερα είναι για τους λεβέντες, και να μετατραπεί σε «της φυλακής τα σίδερα είναι για επικλινείς… ασκήσεις».

Όπως και να το κάνουμε αγαπητέ αναγνώστη καλό το παστίτσιο αλλά μετά από ένα καλό φαϊ υπάρχουν πάντα πολλές δημιουργικές ασχολίες, και πλέον μια από αυτές για τους φυλακισμένους είναι και η συνεύρεση.

Το λέει και το γνωστό άσμα άλλωστε. Στα ίδια μέρη θα ξανα-συνευρεθούμε. Τώρα που το ξανασκέφτομαι μάλλον έχω μια ροπή προς το έγκλημα τελευταία…

Οι αφορμές πάντα υπάρχουν άλλωστε…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s