Πείτε κι ενα ΟΧΙ ρε!

Φθάνει πια με τους δανειστές, τις ακυρωμένες συμφωνίες και τις ληστρικές δανειακές συμβάσεις. Εσείς εκεί στον Σύριζα, αν σας λέει κάτι η λέξη ΟΧΙ πείτε την. Ενα ΟΧΙ είναι καλύτερο από ενα λάκκο με ανώφελα ΝΑΙ πάνω στην  κινούμενη άμμο της καταστροφικής λεηλασίας…

Του ΗοmoMamunius

Δεν το πήρατε χαμπάρι κύριοι Υπουργοί πως υπογράψατε δανειακή σύμβαση και μνημόνιο με αποτυχημένα γκόλντεν μποϋς του αδηφάγου διεθνούς χρηματοπιστωτικού κεφαλαίου; Στον 21ο αιώνα οι δράκουλες δεν έχουν μεγάλους κυνόδοντες ούτε φορούν κόκκινες μπέρτες. Στρογγυλοκάθονται στα Χίλτον ή τα υπουργεία και σου στερούν την δουλειά παίρνοντας σου το ψωμί από το στόμα.

Βάζοντας τους τηλεοπτικούς λακέδες των γραφείων τύπου της Τροϊκα να «διδάσκουν» οικονομικά και εξωτερική διπλωματία από το διπλανό κοντρόλ ρούμ.Όπου πήγε το ΔΝΤ δεν έκανε μόνο λάθος στα νούμερα και τους υπολογισμούς των δημοσιονομικών. Το χειρότερο είναι πως σκόρπισε φτώχεια, ερείπια και αυτοκτονίες.

Έτσι δουλεύουν, είναι παγκοσμίως γνωστό. Λιτότητα,φοροαφαίμαξη, ξεπούλημα, ανεργία και φτού και από την αρχή. Ώσπου να’ρθουν οι σωτήρες με τα μεγάλα πολυεθνικά πορτοφόλια για να επενδύσουν σε μια χώρα αποικία που τίποτα δεν θα είναι δικό της, ακόμη και τα απεικάσματα των πολιτών που θα παριστάνουν τους κατοίκους.

Η απειλή των κλειστών τραπεζών πραγματοποιήθηκε και το κλείσιμο της κάνουλας της ρευστότητας, μπορεί να ξαναεπιστρατευθεί σε κάποια επόμενη διαφωνία «βιτρίνα» σε κάποια γνωστή τραπεζόκουβέντα, πού όλες οι πλευρές άλλα θα λένε , άλλα θα εννοούν και η πλειονότητα των μέσων εξημέρωσης περι άλλων θα τυρβάζει.

Οσο για τον Τόμσεν την δουλειά του κάνει ο άνθρωπος, όπως και η Δρακουλέσκου με το ξόανο την Λαγκάρντ.Ας τα έκανε η Ρουμάνα στον Τσαουσέσκου αυτά και θα έσπαγε πέτρα στα νταμάρια για χρόνια.Χωρίς να το ξέρουν οι υπόλοιποι.

Ας πήγαινε η κυρία Λαγκάρντ στους φίλους της με τα πολλα λεφτάκια να τους πει «Με συγχωρείτε δεν δέχεται η Ελλάδα και το πρόγραμμα δεν βγαίνει…»

Μέχρι και ο Σοϊμπλε θα σηκωνόταν από την καρέκλα και θα την χτυπούσε…Ειδικά αυτός…

Ας μην κάνουν τους καμπόσους αλλο. Έτσι κι αλλιώς μετά την χρεοκοπία ουκ αν λάβεις παρά του άφραγκου ελληνικού κράτους.Ελπίζω μόνο να μην σκαρφιστούν κάποιο δημοψήφισμα πάλι το καλοκαιράκι γιατί όποιο και να είναι το ερώτημα, ο Τσίπρας πάλι θα δυσκολευτεί στο διαγγελμά του. Δεν του πάει να τους κακοκαρδίσει.Πως το’χε πεί να δείς…

» Το νόμισμα δεν είναι φετίχ»- » Η Ελλαδα ανήκει στο Νάτο»- «Τέρμα το παλιό»- «Κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη»

Μάλλον άλλος τα είχε πει αυτά…

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s